La plantilla de l’Aeroport del Prat es mobilitza contra la pujada del preu de l’aparcament

La plantilla de l’Aeroport del Prat es mobilitza contra la pujada del preu de l’aparcament

A partir de l’entrada en vigor d’aquest encariment del pàrking, deixar el cotxe els suposa entre un 25 i un 50% més car que l’any passat. Aena respòn a les queixes recordant que el cost és de només 1,68 euros al dia

Més d’un centenar de treballadors i treballadroes d’empreses que operen a l’Aeroport del Prat s’han concentrat aquest matí al vestíbul d’arribades de la T1 per protestar contra l’encariment dels abonaments d’aparcament per a la plantilla.

La plantilla considera que el canvi, que a més, posa caducitat a uns bonus de pàrking que fins l’any passat era il·limitat en el temps, els suposa haver de pagar entre un 25 i un 50% més per aparcar el seus vehicles. Un greuge important, ja que a causa de les males connexions amb transport públic que té l’aeroport, necessiten accedir-hi amb el séus vehicles privats.

Des d’Aena, però, defensen que la remodelació dels abonaments manté en preus molt econòmics amb una tarifa que no supera els 1,68 EUR de mitjana al dia.

 

Foto titular: Extreta de la pàgina web de CCOO del Baix Llobregat

 

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt