Durant els dies de Nadal es va iniciar una campanya  per a la prevenció i la gestió de residus d’aquest municipi baixllobregatí, que s’allargarà fins al juny d’enguany

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]l llarg dels propers mesos l’Ajuntament de Collbató durà a terme una campanya per a la prevenció i la gestió de residus al municipi, la qual inclourà una sèrie d’accions tals com actuacions amb el comerç del municipi, activitats de prevenció de residus a les escoles o la celebració d’una festa de final de campanya coincidint amb el Dia Internacional del Medi Ambient el dia 5 de juny, entre d’altres activitats.

L’objectiu de la campanya és arribar a tota la població de Collbató i treballar amb els diferents actors implicats en la gestió i prevenció de residus, des de la ciutadania fins als comerços passant per les escoles.

El tret de sortida de la campanya va tenir lloc el passat 15 de desembre de 2012 a la Fira de Nadal, en la que es va dur a terme un taller de decoració nadalenca a partir de la reutilització de residus. En aquesta activitat realitzada en el marc de la Fira de Nadal van participar una cinquantena de persones, que van poder gaudir fent manualitats i aprenent com els residus poden tenir una nova vida.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here