L’objectiu d’aquesta trobada ha estat el d’establir un model sobre la infància i l’adolescència per a tots els municipis

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Sala de Plens de l’Ajuntament va ser aquest mes de gener l’escenari de la reunió de tècnics de Serveis Socials que mensualment es reuneixen per enfortir la xarxa d’infància i adolescència a nivell d’educació, ensenyament i serveis socials mitjançant la posada en comú de les seves experiències amb els recursos de què disposen.

L’objectiu d’aquestes reunions és elaborar un model de dispositius i serveis socioeducatius adreçats a la infància i a l’adolescència per millorar en l’atenció d’aquestes problemàtiques i aconseguir més finançament de les accions adreçades a aquest sector.

A la reunió van assistir els responsables dels municipis de l’àrea bàsica, que són els municipis de menys de vint mil habitants del Baix Llobregat, i responsables de la Diputació de Barcelona i del Consell Comarcal. L’alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez, va donar la benvinguda a la Casa de la Vila a tots els presents i es va interessar per la situació i els recursos de cadascun dels municipis.

Especialment per aquells que disposen d’un espai obert per a infants i que poden ser un model a seguir, a curt o llarg termini.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here