Salvador Esteve rep representants del Fòrum Empresarial del Llobregat

Salvador Esteve rep representants del Fòrum Empresarial del Llobregat

El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, es va reunir la setmana passada amb el president del Fòrum Empresarial del Llobregat, Manuel Rosillo, i amb la directora general d’aquesta entitat, Maria Rosa Fiol

Durant la trobada, els representants del Fòrum Empresarial del Llobregat van parlar de la col·laboració que ja hi ha entre aquesta entitat i la Diputació de Barcelona i de com continuar impulsant i promovent l’excel·lència professional i la competitivitat de les empreses del territori, davant de l’actual context de crisi econòmica.

El Fòrum Empresarial del Llobregat és una iniciativa promoguda per l’Associació Empresarial de l’Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL), amb la implicació d’institucions, entitats i empreses emblemàtiques, per donar resposta a la vocació de lideratge i innovació dels empresaris i alts directius vinculats al territori i ser un marc estable de trobada, de coneixement, de relació i d’opinió, en favor de la dinàmica econòmica, social i cultural de la zona del Llobregat i de Catalunya.

Com a Alcalde de Martorell, Esteve va parlar sobre la història empresarial de la ciutat, el present de les empreses a la ciutat i el futur estratègic envers l’activitat econòmica de Martorell.

En finalitzar la reunió, el president del Fòrum Empresarial del Llobregat, Manuel Rosillo i la directora, Maria Rosa Fiol, van fer entrega d’un exemplar de la memòria anual del Fòrum Empresarial del Llobregat al Sr. Esteve.

 

Foto titular: Carles Romaní

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt