El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, es va reunir la setmana passada amb el president del Fòrum Empresarial del Llobregat, Manuel Rosillo, i amb la directora general d’aquesta entitat, Maria Rosa Fiol

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]urant la trobada, els representants del Fòrum Empresarial del Llobregat van parlar de la col·laboració que ja hi ha entre aquesta entitat i la Diputació de Barcelona i de com continuar impulsant i promovent l’excel·lència professional i la competitivitat de les empreses del territori, davant de l’actual context de crisi econòmica.

El Fòrum Empresarial del Llobregat és una iniciativa promoguda per l’Associació Empresarial de l’Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL), amb la implicació d’institucions, entitats i empreses emblemàtiques, per donar resposta a la vocació de lideratge i innovació dels empresaris i alts directius vinculats al territori i ser un marc estable de trobada, de coneixement, de relació i d’opinió, en favor de la dinàmica econòmica, social i cultural de la zona del Llobregat i de Catalunya.

Com a Alcalde de Martorell, Esteve va parlar sobre la història empresarial de la ciutat, el present de les empreses a la ciutat i el futur estratègic envers l’activitat econòmica de Martorell.

En finalitzar la reunió, el president del Fòrum Empresarial del Llobregat, Manuel Rosillo i la directora, Maria Rosa Fiol, van fer entrega d’un exemplar de la memòria anual del Fòrum Empresarial del Llobregat al Sr. Esteve.

 

Foto titular: Carles Romaní

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here