Amb un pati de butaques ple, el passat diumenge es va donar el tret de sortida a la temporada 2013 de la Passió d’Esparreguera

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]ls més de 400 col·laboradors que fan possible la representació ho tenien tot apunt: les ganes, la passió, l’entusiasme, l’energia, i amb tots aquests ingredients (i molts més) l’espectacle va poder gaudir, en el seu primer dia d’aquesta temporada, d’un gran èxit, tant de participació com  de públic.

Com no podria ser d’una altre manera, l’espectacle va començar amb els nervis i presses habituals d’una estrena, però al final, tal i com tots els espectadors i espectadores esperaven, l’espectacle va funcionar a la perfecció.

Coincidint amb l’estrena de La Passió d’Esparreguera va cloure, igual que l’any passat, la cloenda del segon cicle de conferències “El diàleg entre religions”, amb el títol “Les religions en temps de crisi”. L’objectiu d’aquest cicle és promoure el debat en un tema d’interès social, i aconseguir que La Passió estigui present als mitjans de comunicació durant els mesos de gener i febrer, previs a l’inici de l’espectacle, aprofitant-ho per fer-ne difusió.

Des de La Passió conviden a tothom a assistir a les diferents representacions de la Passió; la propera serà aquest diumenge 10 de març.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here