Els Castellers d’Esplugues estrenen el cinc de set en la jornada castellera de Sant Jordi, celebrada diumenge

Els Castellers d’Esplugues estrenen el cinc de set en la jornada castellera de Sant Jordi, celebrada diumenge

Els Cargolins van assolir aquest cap de setmana el primer repte important de la temporada, descarregar el 5 de 7. Ho van fer en el marc de la Diada Castellera de Sant Jordi, de la localitat baixllobregatina

Els Castellers d’Esplugues van actuar aquest diumenge al migdia, al Casal de Cultura Robert Brillas d’Esplugues de Llobregat, al costat dels Castellers de Figueres i els Castellers de Sant Feliu.

Aquesta va ser la primera actuació de la temporada a casa i els Cargolins van portar a plaça el 5 de 7, un repte important d’inici de temporada.

Els Cargolins van sortir de 4 de 7 amb l’agulla, el segon de la temporada, deixant el cinc per la segona segona ronda. Tot seguit, els blau elèctric van descarregar un 5 de 7 molt llarg, que es va haver de treballar de valent, especialment abans de la carregada.

Imatge de l’actuació dels Castellers de Sant Feliu

D’aquesta manera es completava la primera aparició a plaça d’un castell que hauria de convertir-se en habitual des d’ara fins a final de temporada, tenint en compte que la tècnica es planteja portar-lo a plaça a la majoria d’actuacions.

Els Castellers d’Esplugues van tancar l’actuació amb un 3 de 7 i un vano de 5, i ara disposen d’uns dies per preparar l’actuació del proper diumenge a Les Corts, al costat dels Castellers del Poble Sec i els Castellers de Sants.

Pel que fa a les colles convidades, els Castellers de Sant Feliu van realitzar un 4 de 6, un 3 de 6, un 4 de 6 amb agulla i un pilar de 4; mentre els Castellers de Figueres van realitzar un 3 de 6, un 3 de 7, i un pilar de 5.

 

Fotos: Victòria Agulló

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt