Els Cargolins van assolir aquest cap de setmana el primer repte important de la temporada, descarregar el 5 de 7. Ho van fer en el marc de la Diada Castellera de Sant Jordi, de la localitat baixllobregatina

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]ls Castellers d’Esplugues van actuar aquest diumenge al migdia, al Casal de Cultura Robert Brillas d’Esplugues de Llobregat, al costat dels Castellers de Figueres i els Castellers de Sant Feliu.

Aquesta va ser la primera actuació de la temporada a casa i els Cargolins van portar a plaça el 5 de 7, un repte important d’inici de temporada.

Els Cargolins van sortir de 4 de 7 amb l’agulla, el segon de la temporada, deixant el cinc per la segona segona ronda. Tot seguit, els blau elèctric van descarregar un 5 de 7 molt llarg, que es va haver de treballar de valent, especialment abans de la carregada.

Imatge de l’actuació dels Castellers de Sant Feliu

D’aquesta manera es completava la primera aparició a plaça d’un castell que hauria de convertir-se en habitual des d’ara fins a final de temporada, tenint en compte que la tècnica es planteja portar-lo a plaça a la majoria d’actuacions.

Els Castellers d’Esplugues van tancar l’actuació amb un 3 de 7 i un vano de 5, i ara disposen d’uns dies per preparar l’actuació del proper diumenge a Les Corts, al costat dels Castellers del Poble Sec i els Castellers de Sants.

Pel que fa a les colles convidades, els Castellers de Sant Feliu van realitzar un 4 de 6, un 3 de 6, un 4 de 6 amb agulla i un pilar de 4; mentre els Castellers de Figueres van realitzar un 3 de 6, un 3 de 7, i un pilar de 5.

 

Fotos: Victòria Agulló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here