El Fòrum Empresarial del Llobregat està treballant en un projecte important i necessari: escriure un llibre sobre la història empresarial del territori de l’Hospitalet i el Baix Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l llibre, que es publicarà sota el títol de “L’Hospitalet i el Baix Llobregat: Una història empresarial” serà una realitat l’any 2014, gràcies a un autor d’excepció, Francesc Cabana i Vancells, advocat i historiador de l’economia catalana que relatarà la història del territori i els orígens socials, econòmics, empresarials i productius dels darrers segles, descobrint anècdotes i curiositats que han fet de l’Hospitalet i el Baix Llobregat una de les zones industrials més importants de Catalunya.

Tot acompanyat de fotografies, il·lustracions i gràfics, en alguns casos, inèdites.

Per recopilar informació i experiències, el Fòrum compta amb la col·laboració dels ajuntaments, però sobretot dels empresaris del territori, els que lideren i treballen en organitzacions històriques, empreses familiars, grans i petites, que marquen un llegat i que han protagonitzat fites importants.

Amb el llibre es donaran a conèixer els inicis de l’activitat empresarial a l’Hospitalet i el Baix Llobregat, es destacarà el que caracteritza com a territori econòmic que s’ha anat cohesionant al llarg dels anys.

És una publicació que donarà una empenta al sentiment històric i empresarial de l’Hospitalet i el Baix Llobregat, que serà un referent i un altaveu de difusió del que hem sigut i del que som.

Segons Francesc Cabana, “La història és un actiu”.

Empreses com la Damm han canviat la seva estratègia empresarial i han donat un cop d’efecte al seu potencial en descobrir la seva història, allò que els diferencia i els fa especials.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here