El secretari d’Acció Política del PSC nega autoritarisme replica al president del grup socialista de Barcelona, Jordi Martí -que ha escrit un article a El Periódico en resposta al de l’alcalde de Cornellà-, que no pot pretendre que tothom pensi com ell. El portaveu del PSC, Maurici Lucena, també s’ha pronunciat sobre la polèmica

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]”[/dropcap]Jo ja estic fart que em doni lliçons la senyora Tura, fart, perquè ella oblida la seva trajectòria dins del partit”.

Així de clar s’ha expressat el secretari d’Acció Política del PSC i alcalde de Cornellà, Antoni Balmón, en declaracions a Ràdio Barcelona, on ha demanat a l’exconsellera que deixi de molestar.

“Qui no vulgui estar allà on no vol estar, el que ha de deixar és d’incomodar”, ha opinat.

També ha negat l’autoritarisme que ha insinuat el líder del PSC a l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí.

“No accepto la paraula autoritarisme. Martí pertany a la direcció del partit i allà es fan els debats. El que tu no pots pretendre és que tothom pensi com tu quan hi ha una majoria que pensa diferent”, l’ha replicat.

Les declaracions de Martí

El president del grup socialista a l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, replica a Balmón que és “lamentable” i “terrible” que recorri a “l’atac personal” quan es refereix a Joaquim Nadal, Marina Geli i Àngel Ros com a “professionals de la polseguera”.

En un article a El Periódico titulat “No és això, company”, Martí respon amb contundència a Balmón que, en un altre article, ha afirmat que al PSC hi sobra gent.

Per Martí, és “senzillament terrible” que defensi que al partit hi sobra gent però no per les seves idees.

A més, li retreu que amb les seves crítiques al tripartit s’hagi “passat a l’enemic” i assegura que és “el pitjor servei que es pot fer a la recuperació del socialisme”.

Lucena també defensa que no sobra ningú al PSC

El portaveu socialista al Parlament, Maurici Lucena, ha defensat que al PSC no hi sobra ningú “per pensar diferent” però sí ha fet una crida a expressar les discrepàncies de manera interna.

Lucena ha valorat que “possiblement” els termes que va usar el secretari d’acció política del PSC, Antonio Balmón, per criticar Nadal, Geli o Ros no van ser els “adequats”.

No obstant això, ha assegurat que la direcció prendrà en els propers mesos algunes decisions per recordar als membres dels òrgans de govern que “s’han de complir les regles del joc i respectar les decisions de la majoria”.

Lucena ha assegurat que les veus crítiques fan un “soroll artificial” perquè representen una “minoria” en el sí del partit.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here