El Barça UNES Sant Feliu va revalidar el dissabte 24 de maig el títol de la Copa Catalunya de bàsquet en cadira de rodes per segona vegada consecutiva en vèncer per 54 a 48 el CD Sant Nicolau de Sabadell en el Pavelló Municipal de Cervera

Els dos equips van disputar un partit excel·lent i el marcador va estar molt ajustat en diferents ocasions. Així, a finals del tercer quart, el Barça UNES Sant Feliu va relaxar l’atac i els de Sabadell van aprofitar l’ocasió per deixar en el marcador una diferència de només dos punts, 40 a 38.

La bona feina defensiva de l’equip de Sant Feliu va permetre l’UNES aconseguir una merescuda victòria que els permet repetir el títol de la Copa de Catalunya, el qual també van obtenir la temporada passada. L’entitat es planteja ara “seguir treballant i apostar per la bona tasca” que estan fent a l’Escola AFA i al primer equip del FC Barcelona UNES.

Prèviament al partit de la final de la Copa de Catalunya, l’Escola AFA va jugar un partit contra l’Escola de la Federació Catalana en que també van sortir victoriosos per 14 a 22.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here