En l’edició d’enguany, s’ha apostat per donar personalitat a la fira evolucionant cap al turisme de natura i familiar, l’esport d’aventura i a l’aire lliure, i el coneixement del bosc. D’aquesta manera, a la FiraInnova podreu trobar activitats lúdiques i culturals per a tota la família; des dels esports d’aventura a les exhibicions de ball o des de l’apassionant món de la gastronomia a les conferències sobre tecnologia i innovació

L’objectiu principal de la FiraInnova, és dinamitzar el territori i promoure l’activitat de la xarxa empresarial local vers l’exterior per tal de donar un impuls al desenvolupament comercial i empresarial de Corbera. Alhora que pretén posar en valor el concepte d’innovació com a idea principal en el plantejament professional que es fa en qualsevol negoci i que permet renovar i apropar el comerç i l’empresa a la ciutadania.

La FiraInnova combina lleure i negoci, oferint tot un ventall de propostes lúdiques per a tots els públics.  La Fira ens convida a visitar la fira d’exposició, participar en jocs i espectacles i gaudir de desfilades, exhibicions de ball i d’altres activitats per a tota la família. També trobarem tot un seguit de conferències professionals amb l’objectiu d’oferir un espai de reflexió i debat, i aportar nous punts de vista i experiències interessants.

Consulta el programa d’actes d’aquesta edició 2014:

Dissabte

Diumenge

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here