El partit ha fet públic un comunicat en el que es compromet a portar aquesta exigència al ple municipal del proper 29 de gener

El grup municipal d’ERC-Els Verds-Indepedents per Gavà farà pública aquesta tarda l’exigència que el govern municipal del PSC i ICV-EUiA cessi Víctor Gibanel com a inspector-cap de la policia municipal de Gavà, arran de les qüestions denunciades al documental “Ciutat Morta”, i que l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, hagués comunicat ahir el suport del seu equip a la seva continuïtat al capdavant del cos policial de la ciutat.

En cas que aquest cessament no es materialitzés en els propers dies, ERC anuncia que serà portat al proper ple municipal, que se celebrarà el proper dijous 29.
 
Cal recordar que el grup municipal d’ERC-EV-IxG es va oposar al nomenament de Gibanel al ple del 18 de desembre de 2013, en el que la formació defineix en el comunicat, com “un dur i agre debat amb l’equip de govern de la ciutat”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here