Ana Pastor remarca que la construcció del tren llançadora és un projecte “molt important”

El Prat de Llobregat (ACN).- El Ministeri de Foment preveu licitar el projecte de l’enllaç ferroviari entre la T1 de l’aeroport del Prat i el centre de Barcelona abans de l’estiu.

“Espero que aquest semestre pugui ser una realitat”, ha afirmat la ministra Ana Pastor aquest dimarts.

Pastor ha remarcat que es tracta d’un projecte “molt important” i ha explicat que a finals d’any el ministeri va mantenir una reunió amb els tècnics que han elaborat l’estudi de demanda de la infraestructura.

Sobre els accessos ferroviaris al port, la titular de Foment ha explicat que els serveis jurídics del ministeri, de la Generalitat i de l’autoritat portuària estan estudiant les possibles maneres d’explotar-los i de “posar en marxa el projecte”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here