La gavanenca torna a la gran pantalla a partir d’aquest divendres amb “Las ovejas no pierden el tren”, on comparteix protagonisme amb Inma Cuesta i Raúl Arévalo

Aquest divendres es va estrenar el nou film de l’actriu de Gavà, Candela Peña  “Las ovejas no pierden el tren”, un pel·lícula dirigida per Álvaro Fernández Armero on l’actriu que es va fer famosa amb “Princesas” comparteix repartiment amb Inma Cuesta i Raúl Arévalo.

El film és una comèdia optimista sobre com un grup d’amics, en els seus 40 anys, encaren els canvis als quals s’enfronta la societat actual. La manca de feina i la necessitat de reciclar-se, les històries d’amor que rares vegades segueixen ja la premissa del “per sempre” i la sensació de que les coses no són com ens havien explicat envolten a uns personatges que faran el possible per redreçar les seves vides.

Dos germans Juan i Alberto que coneixen a Paco, periodistes i ex-companys de treball, Luisa la dona d’Alberto, la seva germana Sara, (paper que encarna Peña) i la jove Natalia, són els personatges d’aquesta cinta que combina situacions surrealistes amb moments més dramàtics amb els quals tots podem sentir-nos identificats en el context actual.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here