Els treballs de millora van començar el novembre i el projecte preveu crear tres punts d’accés al riu des de Sant Vicenç dels Horts

Les obres per millorar l’accés al riu Llobregat des de Sant Vicenç dels Horts continuen avançant. Les obres es van iniciar el 17 de novembre i tenen una durada prevista de sis mesos. Actualment, s’està treballant en el camí lateral de la riera de Torrelles, des de la rotonda on conflueixen la carretera de Torrelles amb la carretera de Sant Boi, és a dir, la rotonda de les ovelles, fins a l’alçada del riu Llobregat. D’altra banda, el mirador previst sobre el riu Llobregat està també força avançat.

El projecte contempla la creació de tres vies d’accés per als vianants i els ciclistes en tres punts concrets del municipi: a l’alçada de la riera de Torrelles, a l’alçada del carrer d’Àngel Guimerà (riera del Rosset) i en el Serral. Es pavimentaran, s’adequaran i es plantaran arbres als camins que condueixen al riu; és a dir, al camí paral·lel a la riera de Torrelles, al de la riera del Rosset i al que discorre paral·lel a la riera de Cervelló.

Una zona de lleure i descans

Les obres previstes renovaran el camí paral·lel al curs del Llobregat, on es crearan diversos punts d’interès, com ara placetes, un mirador i una zona de descans. Amb aquestes millores, l’Ajuntament vol assegurar un bon accés al riu Llobregat des del nucli urbà de Sant Vicenç dels Horts, connectar els camins que porten a la plana fluvial i instal·lar-hi mobiliari i senyalitzacions que permetin el gaudi dels caminants.

Alhora, l’objectiu és facilitar i promoure la pràctica esportiva a l’aire lliure amb circuits per a ciclistes i corredors, siguin particulars o membres d’entitats vicentines.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here