La Xarxa temàtica Memoria de las Ciudades ha posat en marxa el concurs Tast de memòries en moviment, que planteja diverses preguntes sobre la memòria de les ciutats i que els participants han de contestar mitjançant un vídeo

En el cas de Sant Feliu, les  preguntes són llençades a l’aire pel músic i actor santfeliuenc Joan Dausà, qui planteja preguntes que fan referència a la memòria i al patrimoni de la ciutat. L’objectiu del concurs és no permetre que la memòria quedi en l’oblit.

El termini per participar finalitza el proper 9 de març. Fins aquest dia, podeu enviar les vostres respostes en format vídeo i teniu l’oportunitat de participar al concurs per escollir la millor resposta, a càrrec d’un jurat expert. El certamen està dirigit a un públic ampli i de manera especial als estudiants.

Memoria de las Ciudades constitueix una de les Xarxes temàtiques de la Red Estatal de Ciudades Educadoras (RECE). Des de l’any 2014 aquesta xarxa està encapçalada per Sant Just Desvern i integrada per les ciutats d’Alcalà de Guadaira, Barakaldo, Granollers, Ibi, Màlaga, Orihuela, Rivas Vaciamadrid, Sant Adrià de Besós, Sant Feliu de Llobregat, Santiago de Compostela i Saragossa.

Per participar en el concurs clica aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here