Gavà celebra, aquest cap de setmana, la VII Softball Gavà Cup, un Torneig Internacional de Softball organitzat per al Projecte Softball Gavanenc que es disputa a les instal·lacions esportives de can Torelló

La competició, que comença aquest divendres a les 19 hores, s’allargarà durant tot el cap de setmana i comptarà amb la participació, a més de l’equip local, del Fènix de València, del Miralbueno, de la Loggia d’Itàlia, i de la selecció de Perú.

Al darrer dia, a les 14 hores, es farà la cerimònia de clausura i entrega de trofeus i es farà lectura del manifest en favor de la igualtat de gènere, dins els actes organitzats amb motiu del Dia Internacional de les Dones.

Des del Projecte recorden que “la raó de fer aquest torneig va ser, justament, commemorar el 8 de Març” i enguany, que l’Ajuntament ha dedicat especialment el programa d’igualtat a la dona esportista, “la competició pren més sentit encara”.

Val a dir que el club afronta la temporada amb moltes ganes després dels èxits del juvenil, l’any passat, i del bon paper del conjunt sènior que va estar a punt de guanyar la Copa de la Reina.

La lliga comença el cap de setmana del 10 i 11 de març i el primer compromís de les gavanenques serà al terreny de joc del Dridma de Madrid.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here