Pepe Oriola torna aquest cap de setmana a les pistes després de l’aturada estiuenca del WTCR al circuit de Ningbo, el primer dels quatre escenaris de la gira asiàtica del certamen. Aquí, el pilot de Gavà buscarà repetir la magnífica actuació que va fer l’Slovakia Ring, circuit en el qual va aconseguir la primera victòria amb el Cupra TCR en la Copa del Món de Turismes. Esperonat per aquest èxit, Oriola espera lluitar entre els millors i seguir escalant posicions en la classificació del campionat. El pilot de Campos Racing aterra a Xina en setena posició amb un total de 154 punts

Pepe Oriola confessa que aconseguir el primer triomf amb el Cupra TCR ha suposat un canvi de xip per a tots: “Eslovàquia va marcar un abans i un després a Cupra i Campos Racing. Hem demostrat que som molt competitius i amb aquesta mateixa actitud desafiadora afrontem les primeres tres carreres a Xina aquest cap de setmana. Som conscients que entrem a la recta final del WTCR i que, per tant, els rivals van a per totes, sobretot els que estiguin lluitant pel títol. No renunciaré a res i vull seguir sumant punts que em permetin estar entre els millors de la general”.

Per al gavanenc, competir en Ningbo suposa un avantatge ja que és un circuit en el qual cap pilot ha pogut rodar amb anterioritat: “És evident que estem en un campionat molt dur amb rivals de gran nivell, però, a hores d’ara, insisteixo en no renunciar a res i si l’ocasió ho permet, intentarà donar emoció en pista i aconseguir un bon resultat. El bó és que tots arribem en igualtat de condicions, ja que no hem tingut l’oportunitat de competir en aquesta pista. La veritat és que això no és un problema per a mi. Ja he demostrat que m’adapto ràpid a gairebé qualsevol circuit”.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here