El següent pas, explica l’Ajuntament, serà aconseguir que Vallirana sigui zona 1 tarifària de transport públic

L’alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez, es va reunir aquesta setmana amb l’alcaldessa de Barcelona i presidenta de l’AMB, Ada Colau, per reclamar una vegada més la incorporació de Vallirana a l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Una demanda a la qual Ada Colau dona ple suport, ja que segons la presidenta “és tècnicament factible i, d’aquesta manera, es corregiria una anomalia històrica”.

Eva Martínez es va reunir també amb la directora general d’Administració Local, Rosa Vestit i Villegas, qui també va mostrar el seu recolzament i es va comprometre a emetre un informe detallant tot el procés necessari per a la incorporació de Vallirana a l’AMB.

Paral·lelament, Vallirana també compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal. Per tant, per aconseguir aquesta incorporació, només caldrà que els grups parlamentaris iniciïn les gestions necessàries per a modificar la Llei de l’Àrea Metropolitana de Barcelona al Parlament.

La reunió amb la presidenta de l’AMB ha confirmat la bona sintonia amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona, palesa amb altres col·laboracions com l’estudi d’urbanitzacions o la gestió de les muntanyes del Baix. El següent pas serà treballar perquè Vallirana formi part de la zona 1 tarifària de transport urbà.

A la reunió amb Ada Colau, l’alcaldessa de Vallirana va estar acompanyada pel regidor d’Urbanisme, Jordi Urrea.

Font: Ajuntament de Vallirana

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here