L’esdeveniment busca promoure l’ús de la bicicleta i és una de les activitats destacades de la Setmana Europea de la Mobilitat

Diumenge 30 de setembre arriba la Baixcicletada, una cita ja tradicional de la Setmana de la Mobilitat a la comarca, que compta amb la participació de vuit municipis del Baix Llobregat i de la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat.

La Baixcicletada comença a les 10 hores al parc de la Marquesa de l’Hospitalet i acaba al parc de Torreblanca, on hi haurà tallers de reparació, sorteig de bicicletes i altres obsequis, Bicibox amb bicicletes elèctriques, i les activitats i l’espai de joc de la Jugatecambiental.

Tradicionalment, a part de l’Hospitalet, a la Baixcicletada hi participen els municipis baixllobregatins de Sant Feliu, Sant Just, Sant Joan Despí, Cornellà, Esplugues i Sant Boi, als que aquest any cal sumar per primera vegada Sant Vicenç dels Horts.

Les inscripcions s’han de realitzar un situ mitja hora abans de l’inici o bé mitjançant aquest formulari web .

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here