Ahir a les 12 hores va tenir lloc a Sant Climent de Llobregat la signatura del conveni entre Aigües de Barcelona i l’Ajuntament, per a la promoció del Fons de Solidaritat creat per l’SGAB i la Fundació AGBAR

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]quest fons permetrà l’exempció del pagament del deute corresponent al consum d’aigua a aquelles unitats familiars que estiguin percebent la Renda Mínima d’Inserció (RMI), sempre que la unitat familiar tingui un consum inferior als 100 litres per habitant i dia.

Aquesta es la quantitat que l’Organització Mundial de la Salut considera adequada per cobrir les necessitats bàsiques i garantir un desenvolupament vital òptim.

L’acte de signatura va anar a càrrec de l’Alcalde de Sant Climent de Llobregat, Isidre Sierra, i del director de la Zona Llobregat Sur d’Aigues de Barcelona, Manuel Giraldo.

Sant Climent, es suma així a d’altres municipis de la nostra comarca que han signat aquest conveni, com és el cas de Torrelles.

L’alcalde de Torrelles, Ferran Puig, la regidora de Benestar Social, Isabel Martínez, i el representant a la zona d’Aigües de Barcelona, van signar el dia 25 d’abril el mateix acord, per eximir del pagament de consum d’aigua a famílies que reben la Renda Mínima d’Inserció.

El conveni de col·laboració estableix la promoció i difusió per part de l’Ajuntament de Torrelles -a través del seu departament de Serveis Socials- del Fons de Solidaritat creat per l’SGAB i la Fundació Agbar. Aquesta iniciativa s’adreça al col·lectiu de persones en risc d’exclusió social amb l’objectiu de contribuir a ajudar-les a superar la situació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here