Segons la Comunitat de Madrid, la visita d’Adelson a la ubicació madrilenya que competeix directament amb el Baix Llobregat per acollir Eurovegas, ha estat “decisiva”

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’empresari va visitar els terrenys d’Alcorcón, a la Comunitat de Madrid, per valorar la seva idoneïtat per ubicar-hi Eurovegas, segons informa en un comunicat la Comunitat de Madrid que titlla la visita de “decisiva” i assegura que falten “dies” perquè l’inversor anunciï on ubica el macrocomplex d’oci

Adelson va arribar ahir diumenge a primera hora de la tarda, amb la seva esposa Miriam Ochsorn, i va realitzar la visita acompanyat del conseller d’Economia i Hisenda de la Comunitat de Madrid, Percival Manglano, el conseller de Transports, Pablo Cavero, l’alcalde d’Alcorcón, David Pérez i el president de Promomadrid, Jesús Sáinz.

Els terrenys disponibles per a Eurovegas a Alcorcón delimiten amb cinc carreteres (l’M-501, l’M-506, l’autovia A-5, l’M-40 i l’M-50) i estan ubicats a 25 minuts de l’aeroport de Madrid i a 20 minuts de l’estació d’Atocha i el centre de la capital de l’Estat. Després de la visita, Adelson es va reunir amb empresaris de la Comunitat de Madrid i, immediatament després, l’empresari es va dirigir a l’aeroport de Barajas, des d’on va sortir rumb a Las Vegas en el seu jet privat.

Segons explica el comunicat de la Comunitat de Madrid, Adelson va mostrar interès -en la reunió que va mantenir amb el conseller d’Economia i Hisenda el passat 1 d’abril- per les mesures liberals que han posat en marxa el govern d’Esperanza Aguirre, a més de valorar positivament els serveis públics de la Comunitat i “va posar especial èmfasi en la importància de la implantació del bilingüisme a l’escola, ja que, segons va reconèixer a la reunió, la capacitat de parlar anglès és molt important”.

Membres de “Detengamos Eurovegas Alcorcón” amb el suport de la plataforma “Eurovegas No”, van marxar el dissabte 5 de maig pels terrenys del nord d’Alcorcón, avançant-se a la visita d’Adelson. Una marxa que malgrat la pluja, va reunir a unes 150 persones que van reivindicar el valors naturals que conserven els terrenys on es vol instal·lar Eurovegas a Madrid.

Adelson s’ha proposat decidir-se entre Madrid (Valdecarros-Alcorcón) o Barcelona (Baix Llobregat) abans que acabi el mes de maig, per a així iniciar aquest mateix estiu la projecció del macrocomplex d’oci, negocis i joc.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here