L’alcalde i primer secretari del PSC al Baix Llobregat al·lega que no té prou informació i no se suma a una moció que ICV-EUiA havia presentat contra el projecte

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l ple de Sant Joan Despí va evitar aquest dijous prendre una postura sobre Eurovegas, que és com es coneix el complex d’oci i joc que el magnat de Las Vegas Sheldon Adelson estudia instal·lar al Baix Llobregat o a Madrid.

L’alcalde Antoni Poveda, que des de fa uns mesos és també el primer secretari del PSC a la comarca, va al·legar que no coneixia els detalls del projecte per demanar que s’aplacés un debat que els seus socis d’ICV-EUiA havien portat al ple. Els ecosocialistes proposaven que l’Ajuntament donés suport a un informe contrari a Eurovegas que ha redactat el Centre d’Estudis Comarcals, presidit per Carles Riba, que va ser el primer alcalde democràtic el 1979, pel PSUC.

A Sant Joan Despí els socis ecosocialistes del PSC, que té majoria absoluta però governa en coalició, van portar la moció. El PP estava disposat a votar en contra i el PSC i CiU a abstenir-se, però Poveda va demanar aplaçar el debat fins que Adelson prengui una decisió, segons han informat fonts municipals. L’alcalde va assegurar que, per ara, només coneix el projecte per la premsa i per tant no té prou elements per fixar una postura.

L’ajuntament veí de Sant Feliu, capital comarcal, sí que s’ha adherit a l’informe en contra d’Eurovegas redactat pel Centre d’Estudis. Allà el consistori va aprovar promoguda per ICV-EUiA, que governa el municipi, i, també, els seus socis a l’executiu, de CiU. Allà el PSC es va abstenir, com a Molins de Rei, on l’Ajuntament es va declarar contrari a Eurovegas amb els vots de la CUP, ICV i ERC. També es va abstenir al Prat, on el grup de l’alcalde, ICV, va rebutjar de ple negociar el projecte.

 

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here