El certàmen ha estat organitzat per l’Agrupació Fotogràfica de Viladecans amb la col·laboració de l’Ajuntament i s’hi han presentat 276 obres

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]U[/dropcap]n bodegó amb una tetera retratat per Cristina Serra, de l’Agrupació Fotogràfica Cerdanyola-Ripollet, i una passarel·la molla a la zona del Vilamarina de Viladecans, fotografiada per Josep Ponsa, de l’Agrupació Fotogràfica de Montcada, han rebut els primers premis en les categories ‘Lliure’ i ‘Viladecans’ del 33è Concurs Estatal de Fotografia de la ciutat.

Els viladecanencs Joan Padilla i Antoni Mañosas han guanyat, a més, els premis socials d’aquest certamen, organitzat per l’Agrupació Fotogràfica de la vila amb la col·laboració de l’Ajuntament.

En aquesta edició s’han presentat 276 obres, per primer cop totes en format digital. Les obres presentades suposen un creixement del 25% respecte a l’anterior edició. D’elles, 200 instantànies concursaven a la categoria ‘Lliure’ i la resta en la categoria ‘Viladecans’.

Les imatges premiades es podran veure en una exposició, del 2 al 29 de juny, a la Biblioteca de Viladecans.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here