Aquest cap de setmana Castellví de Rosanes s’omplirà d’activitats per celebrar la Festa Major 2012 i el municipi de Sant Andreu de la Barca celebrarà per primera vegada la Festa de la Primavera

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]vui arrenca a Castellví de Rosanes l’edició 2012 de la Festa Major, que inclou propostes noves, com la fira d’artesania. El pregó d’inici, que serà a les 21h, anirà a càrrec del Grup de Costureres de Castellví, que enguany celebra el seu 10è aniversari, i durant tot el cap de setmana es podrà gaudir de propostes musicals com l’actuació de l’orquestra Swing Latino i del grup valencià La gossa sorda, la representació de “La gata salvatge” a càrrec del grup de teatre amateur del municipi, i la fira d’artesania de productes tradicionals catalans, que es podrà visitar el diumenge al matí. A l’agenda d’elBaix.cat es pot consultar la programació completa de la Festa Major.

També avui s’inicia a Sant Andreu de la Barca la Festa de la Primavera, que se celebra per primer cop en aquest municipi durant tot el cap de setmana, substituint la Mostra que se celebrava fins ara, que passarà a ser bianual. Per una banda, diferents restaurants i bars del municipi oferiran als visitants la degustació dels seus plats i begudes a l’esplanada de l’Avinguda de la Constitució, i es portaran a terme activitats per a tots els públics. Els més petits podran gaudir de tallers infantils, animació i inflables el dissabte al matí; i les joves podràn ballar fins a altes hores de la matinada en la disco-mòbil que començarà aquesta nit a les 24h. En el marc de la Festa hi haurà diferents propostes musicals, com l’actuació del grup local Saraband, que tocarà aquest vespre a l’Escenari Central de l’esplanada de l’Avinguda Constitució, i l’orquestra Latino, que actuarà demà dissabte a les 23.00h.

El diumenge al matí serà el torn de la 17a Cursa Popular de Primavera per diferents carrers de Sant Andreu de la Barca, amb el punt de sortida davant del Centre Cultural Aigüestostes i el punt d’arribada al Patronat Municipal d’Esports. Paral·lelament se celebrarà la “Fira al Carrer”, organitzada per l’Agrupació de Comerç i Serveis del municipi i la Fira de la tapa, on es podràn degustar diferents propostes gastronòmiques. Diumenge a les 19h la companyia +Sarsuela clourà la Festa de la Primavera amb l’espectacle “Entre Zarzuelas”, que es realitzarà al Teatre Núria Espert. A l’agenda d’elBaix.cat es pot consultar la programació completa de la Festa Major.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here