Fonts de Las Vegas Sands Corporation asseguren que la pugna està al 50% entre Madrid i Barcelona, ja que les negociacions es troben en la seva recta final

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]ixí ho han assenyalat a EuropaPress fonts de l’empresa, que han agraït l’oferiment realitzat per part de València. No obstant això, han subratllat que “en aquest moment les negociacions estan gairebé en la seva recta final” i que, per tant, Les Vegas Sands “s’està centrant a Barcelona i Madrid”.

Segons les mateixes fonts, les dues candidates a acollir  el macroprojecte que l’empresari d’oci a Europa, “estan al 50% de possibilitats”.

El grup Marina d’Or ha assegurat avui que compta amb un projecte molt avançat per a acollir Eurovegas, “fins a l’últim detall, fàcil d’adaptar i, sobretot, pot començar-se avui mateix” i que, “a dia d’avui, Marina d’Or Golf és l’única proposta viable que compleix amb aquests requisits”.

En un comunicat, el grup que presideix Jesús Ger assegura que ja fa temps que manté reunions preliminars amb Las Vegas Sands i d’altres grups empresarials internacionals, “tots ells amb demostrada capacitat per a desenvolupar Marina d’Or Golf”. En els últims dies, des de la Generalitat Valenciana han mostrat el seu suport a aquesta proposta.

Fabra, va garantir aquest dilluns que el Govern valencià donarà tota la seva ajuda a Marina d’Or perquè aculli Eurovegas en els seus terrenys i va destacar que Castelló pot oferir una sèrie d’avantatges enfront de la resta de candidatures com és comptar amb “un espai que està aprovat urbanísticament”.

Les possibilitats catalanes

El Conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluis Recorder, ha assegurat en unes declaraciona a RAC1 que Eurovegas està ara més prop de Catalunya que fa uns mesos.

Recoder assenyala que Las Vegas Sands ha fet una “aproximació important” en les últimes setmanes. El conseller també admet tenir idees d’inversions alternatives, en el cas que la candidatura de Madrid fos la que acabés acollint el macrocomplex d’oci.

Recoder, no obstant, ha assegurat que no sap quan es prendrà la decisió final. Cal recordar que el magnat Sheldon Adelson va decidir posposar-la, ja que inicialment s’havia de fer pública aquest mes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here