Com a part de les activitats de protesta d’ahir, estudiants del Prat van fer un mural humà contra les retallades

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a comunitat educativa del Prat de Llobregat va voler mostrar ahir la seva indignació davant de les retallades que el Departament d’Ensenyament està portant a terme.

L’Assemblea de professorat del Prat de Llobregat, El Prat contra les retallades i AMPA del Prat van convocar a pares i mares, estudiants i professorat, a manifestar-se contra l’augment d’alumnes per aula, el no cobrir les baixes inferiors a deu dies, la disminució dels recursos econòmics dels centres i el possible acomiadament de més de 2000 interins a començaments del curs vinent, que segons aquests col·lectius comporten les retallades en educació.

Així doncs, aquestes entitats van convocar una manifestació que va sortir del CAP Ramona Via i va arribar a la Plaça de la Vila, on els i les estudiants del Prat van fer un mural humà contra les retallades.

El Baix Llobregat  acull altres manifestacions a favor de l’educació pública

Vallirana també va viure ahir un dia de mobilitzacions contra les retallades en educació. Els Centres Educatius de la ciutat (escoles bressol, escoles de primaria, instituts de vallirana) van convocar una manifestació a les 5 de la tarda, sota el lema “Per una escola pública de qualitat”.

Pel que fa a la capital de la comarca, aquest dijous hi ha convocada una concentració a la plaça de la Vila de Sant Feliu de Llobregat a les 17h, en defensa de l’ensenyament públic i en contra de les retallades dels governs català i central. Es tracta d’una concentració conjunta de totes les escoles, instituts públics, escoles bressol municipals de Sant Feliu, així com de l’Escola de Música Municipal i les de formació d’adults.

Font de la fotografia: http://elpratesmou.blogspot.com.es/

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here