Ahir el Prat de Llobregat va acollir aquesta trobada empresarial del sector turístic comarcal, sota el lema “To be or not to be”

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]dreçades al sector privat i públic del turisme a la comarca, es tracta d’una trobada anual de formació i networking  amb l’objectiu de consolidar i cohesionar l’oferta turística actual. Com a novetat, la sessió va destacar pel format, contingut i forma d’execució de les ponències, provocant la participació contínua dels assistents.

L’acte d’inauguració va ser a càrrec del Sr. Joaquim Balsera, President del Consell Comarcal i del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, i de la Sra. Marta Mayordomo, regidora de Turisme del Prat de Llobregat. Posteriorment van dur-se a terme les diverses ponències i taules rodones sobre lideratge, internacionalització i networking.

Amb la finalitat de representar les funcions que té el Consorci de Turisme del Baix Llobregat respecte aquests temes, la Sra. Maria Miranda, va traslladar a tots els assistents de quina manera el Consorci podia recolzar aquestes accions.

Posteriorment, els assistents es van trobar amb un activitat sorpresa. Sota la directriu del Sr. Xesco Aspar, Director de Coaching System i pioner en moltes activitats que lideren el lema “tu sí que pots”, tots els assistents van realitzar una sessió molt intensa i activa per tal de reforçar l’actitud positiva de totes les empreses assistents.

Finalment, com a cloenda es va oferir un standing cocktail, fet que va possibilitat la creació de contactes i relacions entre els assistents.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here