La companyia preveu decidir la ubicació d’Eurovegas entre mitjans i finals de juliol, després de la visita d’un grup d’executius els dies 25 i 26 d’aquest mes a les dues zones candidates

Las Vegas Sands preveu que la decisió sobre la ubicació del macrocomplex d’oci Eurovegas no s’allargui més enllà de l’estiu i confia que hi haurà una determinació entre “mitjans i finals juliol”. Segons han dit fonts de la companyia nord-americana a l’ACN, la decisió entre Barcelona i Madrid encara no està presa.

Les mateixes fonts han confirmat que un grup d’executius de Las Vegas Sands aniran a finals de juny a tots dos emplaçaments. Malgrat que l’agenda encara no està tancada, la intenció és que el grup vagi el dia 25 a Barcelona i el dia 26 a Madrid. El Govern espera que el magnat Sheldon Adelson també participi en la visita però fonts de Las Vegas Sands no ho han volgut confirmat.

La companyia ha negat “categòricament” les declaracions que ha fet aquest dimecres un periodista d’Antena 3, assegurant que la companyia s’havia decidit finalment per instal·lar Eurovegas a Catalunya.

Las Vegas Sands manté que el procés segueix com estava i que per tant tots dos emplaçaments tenen possibilitats per acollir el macroprojecte. La companyia ha explicat que un equip d’executius es reuneix cada setmana amb responsables dels governs de Catalunya i Madrid des que van començar les negociacions. A més, cada mes hi ha una visita d’alts representants de l’empresa que es desplacen des dels Estats Units a totes dues possibles ubicacions.

És en el marc d’aquestes visites periòdiques que a finals de juny una delegació d’Eurovegas es desplaçarà tant a Madrid com a Barcelona. L’empresa nord-americana ha subratllat que aquesta no té perquè ser l’última visita.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here