El CTTE Dóna servei a uns 200 esportistes amb beca d’una trentena de modalitats tan variades com l’equitació, l’esgrima, l’hoquei o el triatló

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Govern ha aprovat contractar, a través del Consell Català de l’Esport, un servei d’assessoria que elabori un pla estratègic per al Centre de Tecnificació Esportiva d’Esplugues de Llobregat per al període 2012-2016. S’analitzarà la situació actual i es proposaran noves actuacions per millorar la gestió i l’explotació del centre i rendibilitzar els seus equipaments.

Així, s’identificaran les activitats, processos, productes i serveis susceptibles d’introduir-se al Centre de Tecnificació i la seva organització.

El CTTE d’Esplugues del Llobregat compta amb 4 unitats: la residència Joaquim Blume, les instal·lacions esportives, la unitat d’esport i salut, i el centre docent IES Joaquim Blume. Dóna servei a 200 esportistes amb beca que practiquen una trentena de modalitats, com atletisme, futbol, golf, handbol, hoquei gel, hoquei, hoquei patins, vela, natació sincronitzada, pentatló modern, tir amb arc per a persones amb discapacitats, triatló, voleibol, bàsquet, beisbol, boccia, esquí nàutic, equitació, escacs i esgrima, entre d’altres.

Coordinats i gestionats pel Consell Català de l’Esport, els Centres de Tecnificació Esportiva són unitats operatives sense personalitat jurídica pròpia, vinculats a federacions esportives catalanes i integrats per esportistes i personal tècnic que desenvolupen les tasques necessàries per assolir els objectius individualitzats de cada esportista integrat en la tecnificació.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here