L’Equip de Govern de Vallirana mostra el seu malestar davant les informacions publicades a diversos mitjans de comunicació sobre la finalització de les obres de la variant el 2016

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’única alternativa al peatge de l’AP-7 és travessar el centre de Vallirana, que suporta un trànsit de 30.000 vehicles diaris. Fa vuit anys que es van iniciar les obres per fer una variant de la N340, amb la previsió d’acabar-les el 2007. “Ara tenim un túnel de la vergonya, a mig construir”, es queixava l’alcaldessa de Vallirana Eva Maria Martínez, en declaracions al Punt-Avui al mes de març d’enguany.

L’Equip de Govern de l’Ajuntament de Vallirana mostra el seu malestar davant les informacions publicades a diversos mitjans de comunicació sobre la finalització de les obres de la variant el 2016, segons va informar el secretari general d’Infraestructures, Gonzalo Ferre a la Comissió de Foment del Congrés. Segons el secretari, “la data de finalització es definirà amb exactitud en el marc del Pla d’Infraestructures, Transport i Habitatge (PITVI)”.

L’Ajuntament de Vallirana, encapçalat per l’alcaldessa, vol manifestar el seu descontentament davant aquestes afirmacions i la manca de disponibilitat de Foment a reunir-se amb les autoritats del municipi per tractar aquesta problemàtica.

Cal destacar, també, que al mes d’abril, el Grup Parlamentari Socialista, el Grup Parlamentari de l’Esquerra Plural i el Grup Parlamentari Mixt van presentar conjuntament una Proposició no de Llei al Congrés dels Diputats. Un document que no van signar els Grups de Convergència i Unió i el Partit Popular, que tenia com a objectiu instar el Govern, a través del Ministeri de Foment, a incloure o habilitar una partida pressupostària per activar l’obra del túnel de la variant de Vallirana fins a la seva finalització el 2013, amb càrrec a la partida de les obres d’inversió a Catalunya per la via de la Disposició Addicional Tercera.

A data d’avui, encara no s’ha rebut cap resposta. Un fet que se suma al profund malestar de l’Ajuntament i dels grups parlamentaris firmants.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here