La nova executiva del Partit Popular de Barcelona s’ha renovat en el seu 12è Congrés celebrat dissabte passat, en el que s’han designat a vuit càrrecs procedents de la comarca del Baix Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]esprés de la reelecció del president provincial Antoni Bosch al capdavant del PP-Barcelona, així com del secretari general Alberto Villagrasa, es constituïr el nou comitè executiu amb el nomenament de sis sotssecretaris, entre els quals destaquen dos de la comarca del Baix Llobregat, com són: Maria José Díaz (Vilacans) i Ignacio Sánchez-León (Cervelló).

Per a Luis Ortega, president comarcal del PP-Baix Llobregat: “El nomenament de tots els càrrecs de la comarca per a l’executiva del PP de Barcelona és un reconeixement al dur treball realitzat durant anys i al creixement històric obtingut en les últimes eleccions a la primera comarca industrial d’Espanya dominada històricament per l’anomentat “cinturó roig”.

Ambdós procedeixen igualment de l’executiva del PP del Baix Llobregat , una en la seva qualitat de Secretària general i l’altre com sotssecretari de Comunicació i Relacions Externes. Maria José Díaz entra a formar part ara de la nova executiva provincial del PP Barcelona ocupant el càrrec de Sotssecretària de Programes. És natural de Viladecans, regidora del mateix municipi i com secretària comarcal ha contribuït juntament amb el president comarcal, Luis Ortega, i la resta de l’equip, a l’important creixement de vots i regidors del PP al Baix Llobregat en els últims anys.

Ignacio Sánchez-León, és un asturià natural de Madrid, que en l’actualitat és secretari municipal, càrrec de confiança i regidor adjunt al municipi de Cervelló; així com sotssecretari comarcal. És autor de l’obra: “El PIBe – El Producte Interior Brut ecològic”.

Entre els 22 membres electes del Comitè Executiu procedents del Baix Llobregat es troben: Luis Ortega (Esplugues) i Jordi Manfredi (Olesa). Per la seva banda altres càrrecs d’àrea designats són: Ysabel Espinosa (Cornellà) com adjunta a la Secretaria de Política Social; Mercé Haro (Esplugues) al capdavant de la Secretaria d’Educació; Mónica Parés (Gavà) de la Secretaria d’Agenda d’Actes i Miguel Angel Ochoa (El Prat) , al capdavant de la Secretaria de lÀrea Metropolitana.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here