El vòlei platja es cita a Sant Esteve per competir en el torneig d’estiu, organitzat pel CV Sant Esteve a les pistes municipals

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Club Vòlei Sant Esteve celebra aquest cap de setmana una nova edició del Torneig de Vòlei Platja. La competició reunirà el 6, 7 i 8 de juliol  un bon nombre d’aficionats d’arreu de Catalunya  en els pistes municipals de vòlei sorra.  Aquest any, el club ha obert noves categories.

El torneig comptarà amb participants vinguts des de Lleida,  Igualada, Cunit, Barcelona, Manresa, Martorell, Abrera i d’altres poblacions, a més dels equips locals de Sant Esteve. En total, 85 equips i 180 persones participants.

Els equips han tingut l’oportunitat aquest any d’inscriure-s’hi en noves categories. Així enguany s’han obert els grups de 4×4 infantil (per menors de 13 anys),el 4×4 famílies, el 2×2 masculí, el femení i mixt en elit i obert; i els 4×4 masculí, femení i mixt en elit i obert. Durant el període d’inscripció, que va finalitzar el passat 2 de juliol,  les persones interessades van poder triar entre 14 categories diferents. Finalment, se’n disputaran 11.

En la pàgina web del club (www.voleisantesteve.com), ja es poden consultar els horaris provisionals dels partits. La competició començarà avui, amb encontres entre les 20.00 i les 00.00 hores. Dissabte, les tres pistes estaran ocupades, de forma ininterrompuda, des de primera hora del matí fins a la mitjanit. Diumenge, a partir del migdia, es jugaran els partits de quarts, semifinals i finals.

Les persones participants rebran una samarreta del torneig i hi haurà premis per les primeres classificades de cada categoria. A més, les tres parelles guanyadores del 2×2 elit rebran un val per un cap de setmana en un hotel de Calella.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here