“Economia, Europa i Socialisme”, aquesta serà la temàtica de l’Escola d’Estiu que finalitzarà demà al migdia

El primer secretari del PSC, Pere Navarro (centre) amb Antoni Poveda (dreta) i Jaume Bosch (esquerra). Foto:ACN

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l 1r Secretari Pere Navarro ha volgut acompanyar als i les socialistes del Baix Llobregat a la seva Escola d’Estiu, obrint les jornades amb Antoni Poveda, 1r Secretari del PSC de la comarca i Alcalde de Sant Joan Despí. També hi ha assistit Jaume Bosch, Alcalde de Sant Boi que enguany és la ciutat amfitriona de l’Escola.

Navarro ha declarat “la sanitat, l’educació públiques no són luxes, que PP i CiU no ens ho facin creure”

El Secretari General del PSC també ha dit que “cal seguir donant serveis a la gent des dels municipis mentre d’altres com CiU i PP, nomes volen privatitzar-los i reduir-los”.

En la aquesta inauguració de l’escola d’estiu del PSC del Baix Llobregat, tradicional feu municipalista del partit, Navarro ha criticat la retallada del 30% dels regidors. “Fins a on arribarem? A que potser només hi hagi una persona que tingui responsabilitats públiques?”, s’ha preguntat, tot recordant que així era el règim franquista.

També ha criticat el Govern per no acceptar les seves propostes de fiscalitat. Suposarien, ha acusat, augmentar els impostos als que “són massa amics d’aquest Govern”.

 “Des de l’esquerra europea hem de reivindicar la política”, ha declarat Navarro, fent clara referència a la temàtica que enguany tractarà l’Escola d’Estiu del PSC, que té una clara vocació europeista.

La taula de la tarda s’iniciarà a les 19:15 i tractarà sobre Economia Social. Hi intervindran Albert Serra, economista i director de màster d’ESADE; Montserrat Colldeforns, Secretària de Política Fiscal del PSC, i Rocío Martínez-Sampere, Secretària d’Economia del PSC.

Dissabte al matí es rependrà la sessió a les 10:30h, amb una taula sobre Europa amb Esther Niubó, Secretària de Política Europea del PSC i Sandra León, Doctora en Ciències Polítiques i professora de l’UCM. La cloenda, que es celebrarà a les 12:30h, anirà a càrrec de Esteve Terradas, Secretari de Formació del PSC i d’Antonio Balmón, Alcalde de Cornellà.

L’escola s’està celebrant  a Can Barraquer, a Sant Boi de Llobregat.

Sobre Eurovegas

El també alcalde de Terrassa, Pere Navarro, ha dit que no considera “correcte” que el Govern inclogués la cocapital del Vallès Occidental com la tercera opció per a ubicar Eurovegas a Catalunya sense comunicar-ho als responsables municipals. Per això, ha avançat que demanarà explicacions a l’executiu sobre l’encàrrec que l’Incasòl ha adjudicat a una arquitecta perquè projecti quin encaix tindria Eurovegas al Delta del Llobregat, a Montcada i a la ciutat que Navarro governa, tal i com ha avançat l’ACN.

Amb tot, l’alcalde ha advertit que no hi ha espai al seu municipi per acollir el macrocomplex d’oci i joc.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here