Antoni Balmón (PSC), Alcalde de Cornellà, va proposar establir per llei, que les entitats bancàries redueixin les quotes de les hipoteques

Balmón va proposar la setmana passada aquesta mesura, arran de l’augment de famílies de Cornellà que estan patint desnonaments o problemes amb les hipoteques. Segons declarava, aquesta mesura s’hauria d’aplicar quan la vivenda fos un habitatge habitual i quan el valor actual de l’immoble estigués per sota del fixat en el moment de la seva taxació.

L’Alcalde de Cornellà, considera imprescindible prendre mesures contra l’ “esfondrament social”.

Aquesta proposta de llei de rebaixa de les hipoteques es podria dur a terme, segons Balmón, reduint les quotes d’amortització mensual i adequant les condicions de devolució de la quantia per aquelles famílies que s’han quedat sense feina. L’alcalde va excloure d’aquesta proposta els casos en què la compra de l’habitatge va ser de caràcter lucratiu o especulatiu.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here