Des d’ahir i fins dilluns al vespre se celebraran activitats de tot tipus organitzades per entitats del municipi

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]es Festes del Mar de Castelldefels arriben aquest cap de setmana a una nova edició. Avui a les 15.00h sortirà des del Port Ginesta en direcció a Mallorca la Regata Alfonso Echegaray i a la nit el solar del Passeig Marítim acollirà la Mostra de Rock Local Sona Festival, amb concerts de Side B, Tito Malo i Chivochivato.

El plat fort de les Festes del Mar arribarà demà amb el Cervila de Pirates, que sortirà de la Plaça de les Palmeres a les 19.00h, i el desembarcament de Pirates a la platja a les 20.00h. Al vespre, l’Agrupació Pirates Sardiners i Trabucaires de Castelldefels organitza la tradicional sardinada popular que, com cada any, tindrà lloc al Passeig Marítim a les 21.15h. La nit serà llarga amb els focs d’artifici i l’actuació del grup de versions El Coche Rojo, que tocaran al solar 161-163 del Passeig Marítim a partir de les 23.45h.

Durant tot el cap de setmana es podrà gaudir també de la mostra de comerç local i del mercat d’artesania al Mercat del Mar, que s’instal·larà entre el carrer 9 i el carrer 15 del Passeig Marítim en horari de 18 a 24h el dissabte 14 de juliol i en horari d’11 a 14h i de 17 a 22 h el diumenge 15.  I a les tardes tothom podrà aprendre a fer nusos i xarxes marineres en l’espai de pescadors, que estarà actiu de 18 a 21h la tarda de dissabte i de diumenge, juntament amb el cercavila mariner amb músics, caballets de mar, crancs i meduses.

A les Festes del Mar 2012 de Castelldefels hi participen l’Agrupació de Cultura Popular, AMB, Agrupació Pirates Sardiners i Trabucaires de Castelldefels,  Associació Musical de Castelldefels, Club Marítim, Club Nàutic, Consorci Castelldefels Turisme, Escola Lluís Vives, Grup de Dones, Mec-Mec Teatre, Parròquia de Santa Maria de  Castelldefels, Todo Porque Rias, Trabucaires de l’Hospitalet, Vòlei Boom i Voluntariat Social de Castelldefels.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here