En el marc de la Festa Major de Corbera de Llobregat, que es va iniciar ahir, se celebraran actes per a tots els públics fins al 29 de juliol

El Pregó a càrrec d’Oleguer Rodrigo, participant actiu en totes les edicions del Primer Pessebre Vivent de Catalunya, que enguany celebra el 50è aniversari, va marcar ahir al vespre l’inici de la Festa Major de Corbera de Llobregat.

El pregó fou precedit per un gran cercavila amb la participació del Ball de Gitanes i del Ball de Panderetes de Sant Quintí de Mediona, el Grup de Bastoners de la Palma, el Ball de la Disfressada de Corbera, la Colla de Gegants i Grallers de Corbera, el Corb i el Corbet de Corbera i els timbalets de la Penya del Corb, i tot seguit s’inicià el correfoc a càrrec dels diables i timbalers de la Penya del Corb.

Avui el protagonisme serà per a la Fira artesanal ambientada en els anys 60, on els visitants podran passejar i gaudir entre hippies i flors tot descobrint un variat ventall de productes artesans, i per a la VII edició de la Fira de Barraques d’Entitats, al Passeig dels Arbres, on les diferents entitats del municipi donaran a conèixer les seves activitats, així com la Megaempalmada, que començarà a les 21.00h amb el sopar popular de les entitats.

Durant la Festa Major d’emguany es poden realitzar fotografies per presentar-les, durant el mes de setembre, al 2n Concurs de Fotografia Sant Telm.

La nit de dissabte a diumenge serà llarga amb l’actuació del grup de versions Acadèmia Nocturna, al pati de l’escola Jaume Balmes, la disco mòbil i la Batucada “Mais ki samba” de la Penya del Corb, que precedirà la “Buti-farra” organitzada per Joves Inkiets a les 6.30 del matí per acabar la festa.

La setmana vinent, el dijous 19 de juliol, se celebrarà el tradicional Concurs de truites, que enguany arriba a la seva 20a edició i el divendres 20 de juliol el Concurs de Coques i Pastissos. Al llarg dels següents dies se succeiran altres activitats organitzades tant per l’Ajuntament com per diverses entitats de Corbera, com el Cercavila dels Gegants i Grallers de Corbera que es realitzarà el diumenge 22 de juliol al matí, la 31a edició de les 24 Hores de Futbol Sala del divendres 27 de juliol o la Ballada de Sardanes amb la Cobla Rambles el diumenge 29 davant del local de la Societat Diadema.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here