El Centre Cultural Joan N. García-Nieto de Cornellà de Llobregat ha organitzat diversos tallers culturals per la propera tardor

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]ixí, l’1 d’octubre començarà el Taller d’Art, a càrrec d’Evaristo Benítez, que es portarà a terme durant 3 mesos en dos torns de tarda. Els assistents podran experimentar i aprendre, 2 dies a les setmana, diferents tècniques artístiques a un preu molt assequible (86,65 euros), que inclou el material necessari per a la realització del taller.

Els i les estudiants, aturats, jubilats, pensionistes i les persones d’unitats familiars amb més d’un fill que convisquin al mateix domicili gaudiren de descomptes si volen participar en el Taller d’Art.

El mateix dia començarà el Taller de Teatre, a càrrec d’Alberto Jaén, que es realitzarà els dilluns al vespre fins a mitjans de desembre. Aquest taller, que està organitat per Taller de Teatre en col·laboració amb l’Ajuntament de Cornellà, té un preu de 37,90 euros.

Durant la tardor es portarà a terme també un Taller de Risoteràpia, a càrrec de Miguel Ángel V., cada dimarts al vespre. El preu per participar en aquest taller, organitzat per Risas Cornellà en col·laboració amb l’Ajuntament, és de 37,90 euros.

Les inscripcions s’obriran del 10 al 28 de setembre i es podran fer al mateix Centre Cultural Joan N. García – Nieto, al Centre Cívic La Gavarra, en horari de tarda.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here