L’Ajuntament està impulsant una campanya de sensibilització a favor de la cooperació i la solidaritat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]a campanya de sensibilització consisteix en recollir adhesions individuals i d’entitats que donen suport al manifest “Jo dono la cara per la cooperació i la solidaritat”.

Durant la primera setmana de campanya, més de 280 persones s’hi han sumat personalment. Les persones que han participat han donat la imatge de la seva cara per poder formar una fotografia col·lectiva amb la resta de les cares.

Aquesta imatge, formada per totes les persones participants, será el cartell del Barrejant’12, la trobada de solidaritat que enguany tindrà com a eix temàtic la cooperació al desenvolupament.

D’aquesta manera es vol mostrar la força de la cooperació amb la voluntat de totes aquelles persones que a Sant Boi i a altres llocs donen suport o participen en la cooperació.

Aquelles persones interessades en col·laborar en aquesta acció solidària també ho poden fer mitjançant el web de la campanya Jo dono la cara per la cooperació i la solidaritat. Fins al moment, 368 persones (a títol individual) i 42 entitats s’han adherit al manifest.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here