Des d’ahir se celebren els actes de la Festa Major del muncipi, que s’allargarà fins al diumenge 29 de juliol

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]S[/dropcap]nt Esteve Sesrovires està celebrant la seva Festa Major i ho fa amb una variada proposta d’activitats que compten amb la implicació i la col·laboració activa de les entitats i col·lectius locals.

La situació de crisi ecoònomica ha portat l’Ajuntament ha repensar la Festa Major i introduir noves fórmules de patrocini i col·laboració d’empreses privades per tal de mantenir una programació de qualitat, ja que el pressupost és significativament inferior al de l’any passat, en concret el pressupost de la Festa Major d’enguany ha sofert una reducció de més de la meitat respecte de l’edició anterior.

Un dels actes destacats del dia d’avui serà el Pregó de Festa Major, que se celebrarà a les 21.30 hores al balcó de l’Ajuntament, a càrrec de Josep Valls, president de la Coral Sant Esteve, que enguany està celebrant el seu 35è aniversari. A més, per celebrar l’efemèride, la Coral oferirà un concert especial demà amb la participació d’una orquestra de cambra i d’antics cantaires.

Després, arribarà un dels actes més esperats amb l’espectacle de foc “Boulevard dels somnis trencats”, a càrrec dels diables Cadells de Drac i amb la participació de la Colla Infantil de Diables i la Retumband. L’espectacle començarà a les 22.00 hores a la Plaça Doctor Tarrés.

Una de les principals novetats de la Festa Major és Humol Amalillu”, un concurs d’habilitats a l’estil del programa de televisió “Humor Amarillo” organitzat per un grup de sesrovirencs i sesrovirenques per passar de forma divertida i original el dissabte de Festa Major. En concepte d’inscripció, els participants hauran de portar un paquet d’arròs i de pasta, que seran donats al Banc d’Aliments.

La Festa Major es clourà diumenge a la nit amb la comèdia “No et vesteixis per sopar” de Marc Camoletti, a càrrec del grup de teatre local L’Ull de Bou, a la Pista Coberta Francesc Castellet. Les entrades comprades anticipadament tenen un preu de 10 euros i el mateix dia de l’espectacle, de 12 euros.

La implicació de diverses entitats i col·lectius organitzant actes per a tots els públics durant el cap de setmana ha estat clau per tal d’oferir un variat i complet programa de Festa Major a Sant Esteve Sesrovires. Altres entitats que també hi col·laboren són Artviu, Casal de la Gent Gran, Centre Cultural Parroquial, Club d’Escacs, Club d’Handbol, Club Pàdel Sant Esteve, Club Futbol Sala, Colla gegantera i grallera de Sant Esteve, Coral Infantil i Cor Jove, Coral Sant Esteve, Colla de Diables Cadells de Drac, Colla trabucaire Els Sesrovirencs, Col·lectiu Humol Amalillu, Entidad Cultural Flamenca, Grup de Sardanes del Casal de la Gent Gran, Grup L’Ull de Bou, Grup Voluntariat, Parròquia de Sant Esteve Sesrovires, Salto a la Fama i Societat de Caçadors.

Es pot consultar el programa complet de la Festa Major de Sant Esteve Sesrovires a l’agenda d’elBaix.cat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here