La baixada es realitzarà el 9 de setembre i està organitzada per l’Associació de Joves de Castellví (AJC)

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]ls preparatius per les Festes de la Joventut 2012 de Castellví de Rosanes ja han començat. L’Associació de Joves de Castellví (AJC), impulsora d’aquest esdeveniment, ja ha obert les inscripcions per participar a la baixada d’artefactes, que es farà el diumenge 9 de setembre al matí, i al Festival Castellvisió, que se celebrarà el divendres 7 de setembre a la nit.

La baixada d’artefactes compta amb la col·laboració de Slot Castellví i de l’Ajuntament del municipi, i els seus organitzadors volen que sigui la baixada més gran del Baix Llobregat. Per aquest motiu, estan animant a tothom qui vulgui participar que s’inscrigui abans de l’1 de setembre enviant un correu electrònic a jovesdecastellvi@gmail.com o bé mitjançant un comentari en el bloc de l’Associació.

El recorregut de la baixada d’artefactes és 100% urbà i tota la seva trajectòria està compresa dins el municipi de Castellví de Rosanes. El tram té un total de 284 metres de longitud i estarà senyalitzat i amb les corresponents proteccions en els punts clau. Els participants podran fer ús del sistema de pujada dels artefactes de plaça de Castellví fins a la plaça Catalunya, que els carregarà fins al punt de partida altre cop, per tal de que puguin fer un altre baixada.

Segons el reglament tècnic, els artefactes hauran de ser conduïts per un pilot amb un màxim de 5 ocupants per  vehicle, hauran de dur un mínim de dues rodes i no es podran enlairar, hauran de disposar d’una direcció controlable i segura, portar un o més frens eficaços i que no puguin partir escalfaments i tots els pilots hauran de dur casc de seguretat.

Durant la construcció dels artefactes l’organització realitzarà un conjunt de revisions per comprobar el rendiment i la seguretat de cadascun dels artefactes.

En el marc de les Festes de la Joventut se celebrarà també el Festival Castellvisió. Es tracta d’un concurs musical a l’estil eurovisió on els participants hauran de crear una coreografia amb la cançó que vulguin, ja sigui bé cantant en format karaoke o bé en playback. Les inscripcions es poden fer  a l’Ajuntament, per correu electrònic (jovesdecastellvi@gmail.com) o mitjançant el bloc de l’Associació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here