Les entrades per als espectacles escènics de la tardor ja estan a la venda i es poden comprar online en el web d’Atrium Viladecans

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]a propera temporada d’espectacles escènics a l’Atrium Viladecans ja ha pres forma. Des del mes de setembre i fins al mes de novembre, l’equipament cultural de Viladecans oferirà 25 espectacles diferents dirigits a tot tipus de públics i aficionats a la cultura.

En els darrers dies, Atrium Viladecans ha iniciat una campanya per animar a tothom a adquirir les entrades o abonaments de temporada abans que finalitzi el mes d’agost, ja que a partir de l’1 de setembre, amb l’increment del 8% al 21% de l’IVA als espectacles escènics, els preus es poden veure incrementats.

En la vessant musical, la temporada de tardor portarà a l’Atrium Viladecans formacions com Sidonie i Big Mama & The crazy blues band, i artistes com Juan Perro, Sergio Dalma, Iván Ferreiro i CaboSanroque i Carlos Santos. També s’oferirà l’òpera Tosca de Puccini, i el musical Peter Pan.

Pel que fa als espectacles escènics, la temporada inclourà set espectacles teatrals amb la presència com a caps de cartell de Concha Velasco, Joan Pera, Llol Bertran, Clara Segura, Julio Manrique i Ferran Rañé, entre d’altres. L’espectacle de dansa “Miroterráneo”, de la companyia Barcelona Ballet Flamenco, que compta amb la participació d’Antonio Canales, i la màgia del Mag Lari amb l’espectacle “Splenda”, també estaran presents en la temporada de tardor de l’Atrium Viladecans.

La programació es completa amb quatre sessions de monòlegs d’humor, a càrrec d’Albert Boira, Quequè, Miguel Noguera i Ricky López, i quatre espectacles infantils amb Pinotxo i els tres porquets com a protagonistes en el marc de la progamació familiar.

Les entrades per als diferents espectacles ja estan a la venda i es poden adquirir mitjançant el web d’Atrium Viladecans.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here