La Festa Major de Viladecans, que es celebrarà del 7 a l’11 de setembre, ja comença a escalfar motors. Aquelles persones que vulguin participar en la 34a Cursa Atlètica Popular, en el Torneig de Bàsquet al Carrer 3×3 o en el torneig d’Escacs de Festa Major ja poden fer les seves inscripcions

34a CURSA ATLÈTICA POPULAR – 1a CURSA SOLIDÀRIA

La Cursa Atlètica Popular de Viladecans, que tindrà lloc l’11 de setembre al matí, tindrà obertes les inscripcions fins al 7 de setembre. Aquestes es poden fer per Internet als webs www.catvila.es (de manera obligatòria per a les categories de base) o www.atletisme.cat, o bé a la botiga Esports Castelló (c. Sol, 12). Les bases es poden consultar a www.catvila.cat.

La cursa, organitzada pel Club Atletisme Viladecans, és tota una tradició de la Festa Major per a molts ciutadans de totes les edats. Enguany, aquesta festa de l’activitat física arriba amb dues novetats. La primera és que la sortida i arribada de la prova i l’entrega de premis es faran al parc de la Marina, en lloc de la rambla Modolell, com era habitual, i per tant el recorregut serà diferent.

La segona novetat és que la cursa es converteix en una cita solidària perquè se suma a Viladecans Solidària i destinarà 50 cèntims de cada inscripció al projecte solidari de ciutat d’aquest 2012: la construcció d’uns dipòsits per al subministrament d’aigua a escoles de Ciudad Sandino, a Nicaragua.

TORNEIG DE FESTA MAJOR D’ESCACS

Aquesta competició, organitzada pel Club d’Escacs de Viladecans, és oberta a totes les persones que hi vulguin participar per mesurar les seves habilitats davant el taulell d’escacs. Tindrà lloc el dissabte de Festa Major, 8 de setembre, a partir de les 16.30 hores a l’Ateneu de Cultura Popular Can Batllori. Les inscripcions s’han de fer trucant als telèfons 650 09 39 69 o 687 53 45 48 o be, a partir del 3 de setembre, presencialment a l’Ateneu d’Entitats Pablo Picasso (ptge. Sant Ramon, 2; telèfon 93 659 14 56).

TORNEIG DE BÀSQUET AL CARRER 3×3

L’Ajuntament organitza un any més aquest campionat, obert a tots aquells i aquelles joves als quals els agrada practicar aquest esport. La cita, que tindrà lloc el 9 de setembre al matí, s’organitza amb la col·laboració del Club Bàsquet Viladecans-UE Sant Gabriel i el Club Bàsquet Femení Viladecans Sports. La inscripció dels equips, de tres membres, es pot fer fins al 5 de setembre, a la botiga Base Castelló Esports (c. Sol, 12; tel. 93 658 30 09).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here