La regidora de Cultura, Cristina Dalmau, valora la importància d’aquest concurs que enguany arriba a la cinquena edició

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’Ajuntament de Martorell, a través del departament de Joventut del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones (PMSAP), ha impulsat la cinquena edició del concurs O-KÀLIA de Música Jove de Martorell. Al concurs hi poden participar els grups de música de qualsevol estil musical, amb el principal requisit que almenys un dels integrants sigui resident a Martorell.

La regidora de Cultura, Cristina Dalmau, ha destacat que “avui en dia, a Martorell hi ha molts grups emergents de música de tot tipus. És interessant que puguin tenir cabuda en un lloc on es puguin donar a conèixer i madurar. I l’O-KÀLIA ho pot fer possible.”

Les persones guanyadores del V concurs O-KÀLIA rebran 450 euros en metàl•lic i l’actuació com a teloners durant la Fira de Primavera 2013. Els segons premiats rebran 250 euros i l’actuació com a teloners durant la Festa Major 2013. Finalment, el tercer premi rebrà 150 euros i actuaran com a teloners de la Festa del Roser 2012. Els premis poden ser declarats deserts.

“Sabem que és molt difícil guanyar-se la vida en el món de la música per a la majoria de grups de casa, però si hi ha oportunitats com l’O-KÀLIA, segur que alguns podran arribar lluny. Sense certàmens com aquest, és més complicat”, explica Dalmau.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here