Es ratifica la sentència del TSJC i la decisió no és susceptible de cap recurs

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Tribunal Suprem ha desestimat el recurs de cassació presentat per l’Ajuntament de Castelldefels (Baix Llobregat) contra la sentència dictada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que desestimava la demanda interposada pel consistori contra l’aprovació de les “empremptes de soroll”, una representació cartogràfica dels nivells de soroll sobre el territori en un període determinat i originats per aeronaus que operen en un aèrodrom – com l’Aeroport del Prat -, segons ha informat Aena aquest divendres.

El recurs va ser presentat el 16 de juny de 2008, contra la sentència de la Secció Tercera de la Sala Contenciosa Administrativa del TSJC, per la qual es desestimava la impugnació de l’acord, de data 11 de desembre de 2003, de la Comissió de Seguiment ambiental de les obres d’ampliació de l’aeroport, i pel qual es van aprovar les “empremtes de soroll” corresponents a la configuració preferent de l’operativa de l’aeroport.

“La sentència del Tribunal Suprem, que no és susceptible de posterior recurs, ratifica la dictada en el seu dia pel TSJC fent palesa la correcció tècnica de l’acord, que en tot moment s’ajusta a la legalitat vigent”, conclou una  nota de premsa emesa per Aena.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here