Els cargolins van actuar ahir a la Festa Major de Granollers, amb els Castellers de Sabadell i els Xics de Granollers

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]ls Castellers d’Esplugues van actuar ahir a la Festa Major de Granollers, juntament amb els Castellers de Sabadell i els Xics de Granollers.

La d’ahir fou la primera actuació dels cargolins després de les vacances del mes d’agost i les nombroses baixes van obligar-los oferir una actuació més aviat discreta.

Els Castellers d’Esplugues van descarregar un 3 i un 4 de 7 en les dues primeres rondes. El 4 de 7 va permetre polir detalls d’una estructura que hauria de pujar un pis més de cara a la diada de Festa Major d’Esplugues del 23 de setembre.

Els cargolins van tancar l’actuació amb un 5 de 6, aprofitant per rodar canalla nova, i 3 pilars de 4 simultanis.

La propera actuació dels Castellers d’Esplugues serà per la Diada Nacional de Catalunya, l’11 de setembre, a Montblanc, amb els Torraires de Montblanc, els Minyons de l’Arboç i la Colla Joves Xiquets de Valls.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here