Un espectacle de carrer va marcar ahir l’inici de la temporada infantil i aquest vespre, Reugenio, és la primera proposta de la nova temporada per adults

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]vui a les 20.00h hores el Teatre Núria Espert inaugura la temporada d’espectacles escènics amb “Reugenio, con todos mis respetos“, un espectacle que recupera tota l’essència del personatge sobre els escenaris.

Reugenio és possiblement el millor imitador d’un dels mestres catalans de l’humor i en aquest espectacle agafa el relleu i recull el testimoni tal com va ser, fent que el seu humor es mantingui entre el públic, tant per als que no el van poder veure en viu, com per a les generacions que se’l van perdre, per als que el van gaudir i volen continuar fent-ho.

Reugenio, con todos mis respetos” és un espectacle en català i castellà d’1 hora de durada i es portarà a terme al Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca (Plaça Federico Garcia Lorca, 1).

Les entrades anticipades, que es poden comprar per internet en el web del Teatre, tenen un preu de 10€ i les entrades a taquilla, des d’una hora i mitja abans de l’espectacle, un preu de 12€.

A més, com cada inici de temporada, les persones abonades al Teatre Núria Espert durant la passada temporada poden gaudir de l’espectacle de franc, sempre i quan hagin passat a recollir la seva invitació durant la setmana passada pel departament de Cultura de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

D’altra banda, ahir a la tarda va arrencar també la temporada d’espectacles familiar amb el teatre de carrer de la Companyia Sebas a la Plaça de la Font de la Roda. Davant d’infants de diferents edats en l’espectacle “Acorde” les andròmines, la ferralla electrònica i objectes diversos van cobrar vida mitjançant el circ i l’antic teatre de barraca.

L’espectacle “Acorde” fou gratuït i serví per difondre informació sobre els espectacles infantils programats pel Teatre Núria Espert per a la propera tardor.

Es pot consultar la programació completa d’arts escèniques del Teatre Núria Espert a l’agenda d’elBaix.cat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here