Joaquim Balsera ha convocat els alcaldes i alcaldesses del Baix Llobregat a una sessió de treball amb la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, que es realitzarà demà a la seu del Consell Comarcal

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]lcaldes i alcaldesses del Baix Llobregat participaran el demà dimecres a una sessió de treball amb la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, en una reunió convocada pel president del consell comarcal, Joaquim Balsera, per tractar principalment de qüestions econòmiques.

La reunió tindrà lloc el a la seu del Consell Comarcal. A la sessió de treball, està previst tractar temes com l’estat econòmic dels ajuntaments, els plans d’obres i de serveis, així com els canvis a la llei de Governs locals, entre d’altres qüestions.

Aquesta convocatòria coincideix amb la notícia coneguda ahir sobre la intenció de la Diputació de Barcelona de donar un nou crèdit als ajuntaments

El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, va anunciar ahir que es farà una segona injecció de diners per despesa corrent al món local, similar a la del mes març, però que degut al deute que té la Generalitat amb aquesta institució, la injecció de diners haurà de posposar-se fins que la Generalitat retorni a la Diputació el crèdit que li deu.

No obstant, Esteve es va mostrar mostrat convençut que l’Executiu català pagarà al novembre, tal com està previst i que per tant, la injecció econòmica als ajuntaments es podria donar a finals dany o principis de l’any que ve.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here