La Diputació de Barcelona ha realitzat un estudi de satisfacció de les persones usuàries de cadascuna de les biblioteques de la Xarxa

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]es persones usuàries de les biblioteques de Sant Boi de Llobregat valoren de forma molt satisfactòria els serveis que reben, així ho indiquen els resultats de l’enquesta realitzada per la Diputació de Barcelona, on en una escala de 0 a 10 el grau de satisfacció té una mitjana del 8,3.

Aquesta xifra representa una millora de dues dècimes respecte als resultats obtinguts en l’enquesta anterior, realitzada l’any 2008, i de gairebé un punt respecte a la de 2004, quan encara no havia obert les portes la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer.

Segons l’enquesta, els aspectes més valorats pels usuaris i usuàries són les dimensions dels equipaments, la llum que tenen, la varietat dels serveis oferts, el fons bibliogràfic, la tranquil·litat, l’atenció del personal i la sensació d’ordre.

Pel que fa als hàbits d’ús, l’enquesta indica que el 40% de les persones enquestades visiten les biblioteques municipals almenys un cop al mes i la majoria (el 61%) ho fan les tardes dels dies feiners per motius d’oci (59%) i d’estudis (36%).

El servei de prèstec té un grau de satisfacció molt alt (8,7), així com el tracte del personal (8,5) i la neteja dels equipaments (8,8). El 70% dels usuaris i usuàries consideren que el fons bibliogràfic és força complet i valoren que els documents es localitzen fàcilment (73%).

Pel que fa a les activitats realitzades a les biblioteques com exposicions, tertúlies, etc, són conegudes entre el 45 i el 75% de les persones usuàries i la majoria se n’assabenten per la pròpia biblioteca (44%) o per l’Agenda per Viure Sant Boi (27%).

Sant Boi de Llobregat compta en l’actualitat amb dues biblioteques públiques: la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer (La Muntanyeta) i la Biblioteca Maria Aurèlia Capmany (Ciutat Cooperativa). L’Ajuntament és el titular de totes dues i la gestió es du a terme mitjançant un conveni amb la Diputació de Barcelona.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here